60 uur 60s - De favoriete 60s classic van...

60 uur 60s: De favoriete 60s classic van... 


Het hele 60 uur 60s weekend belden we enkele bekende Vlamingen om te vragen welke iconische 60s classic volgens hen niet mocht ontbreken tijdens de 60 uur 60sHerbeluister hier alle gesprekken van vrijdag 22 mei. 


Terug naar de 60s met...

Will Tura blikte samen met Domi terug op de tijd waarin het voor hem allemaal begon. In 1962 bracht hij z'n eerste classic 'Eenzaam Zonder Jou' uit. Sindsdien heeft hij maar liefst 720 classics uitgebracht! Benieuwd welke herinneringen Will Tura nog heeft aan de 60s? Herbeluister het gesprek hieronder: Kim Van Oncen heeft haar grootouders veel horen vertellen over de 60s. Ze herinnert zich vooral het het feminisme dat toen opkwam en hoe haar grootmoeder in die tijd gedurfde keuzes maakte. Herbeluister het gesprek hier: Bart Peeters heeft de jaren 60 als klein mannetje meegemaakt. Hij herinnert zich vooral de iconische momenten op televisie, zoals de afleveringen van The Flintstones. Wat muziek betreft is hij grote fan van The Beach Boys. Beluister het gesprek hier: In de coverband Les Copines zingt Ianthe Tavernier samen met Isabella A af en toe ook een 60s classic. Ianthe is dus de ideale persoon om even terug mee in het 60s repertoire te duiken. Benieuwd welke 60s classic zij het liefste zingt? Luister dan naar het gesprek: 
De jaren 60 waren voor Bart Kaëll de jaren waarin hij voor het eerst met muziek in aanraking kwam. Als klein mannetje kreeg hij in de 60s z'n eerste radiootje en dat nam hij echt overal mee naartoe. Luister hieronder verder naar de jeugdherinneringen van Bart: Herbeluister alle gesprekken hier: 


Herbeluister de classics uit de 60s

Kan je echt geen genoeg krijgen van die zalige 60s classics? Luister dan naar ons 60-70s kanaal via de radioplayer. Daar hoor je non-stop de beste classics uit de jaren 60 en 70!


Luister live

De 60 uur 60s zitten er jammer genoeg op, maar niet getreurd! Bij ons zit je altijd goed voor de beste classics uit alles genres en jaren! Luister live via onze radioplayer, check de frequenties per locatie of luister via DAB+!22/05/2020