60 uur 60s - De favoriete 60s classic van...

60 uur 60s: De favoriete 60s classic van...


Dag 3 van onze 60 uur 60s zat natuurlijk weer boordevol zalige 60s classics! Naast de allerbeste 60s classics hingen er ook weer heel wat bekende Vlamingen aan de lijn. Herbeluister hier alle gesprekken. 


Terug naar de 60s met....

Adriaan Van den Hoof was zelf nog niet geboren in de 60s, maar hij is er wel door gefacineerd en dan vooral door het Woodstock festival. Zijn favoriete 60s artiest stond ook op Woodstock. Benieuwd welke artiest dat is? Luister dan hieronder: Jean Blaute bracht de jaren 60 letterlijk tussen de muziek door, want hij groeide op in de muziekwinkel van zijn ouders. Hij is dus de ideale persoon om te vertellen over de iconische 60s classics: 

Een andere grote 60s fan is Lady Linn. Soulartiesten als Nina Simone inspireerden haar al voor haar eigen muziek en ook voor haar nieuwe plaat vindt ze inspiratie in de 60s. Wil je weten naar welke 60s classics ze nog luistert?
Popmuziek was bij Bent van Looy thuis verboden, dus moest hij zelf op ontdekking gaan om kennis te maken met de classics uit de 60s. Hij was vooral onder de indruk van The Beatles.De classics uit de 60s zijn echt oorwurmen, zegt Warre Borgmans. Hij was wel nog jong in de 60s, maar toch heeft dat decennium een grote indruk op hem nagelaten. 


Johannes Genard is zo'n grote fan van de 60s, dat hij zelfs z'n eindwerk in het middelbaar over de hippies maakte! Zijn liefde voor de 60s blijft ook nu nog groot.
Herbeluister de classics uit de 60s

Kan je echt geen genoeg krijgen van die zalige 60s classics? Luister dan naar ons 60-70s kanaal via de radioplayer. Daar hoor je non-stop de beste classics uit de jaren 60 en 70!


Luister live

De 60 uur 60s zitten er jammer genoeg op, maar niet getreurd! Bij ons zit je altijd goed voor de beste classics uit alles genres en jaren! Luister live via onze radioplayer, check de frequenties per locatie of luister via DAB+!23/05/2020