60 uur 60s - De favoriete 60s classic van...

60 uur 60s: De favoriete 60s classic van... 


Ook op de laatste dag van de 60uur 60s gingen we met enkele bekende Vlamingen terug in de tijd. Wat betekenen de 60s voor Jaques Vermeire, Marcel Vanthilt, Steven Van Herreweghe, DaanLauren Versnick en Olga Leyers? Herbeluister de gesprekken hieronder en kom het te weten! 


Terug naar de 60s met...

In de 60s was ze zelf nog lang niet geboren, maar toch heeft Olga Leyers iets met het decennium! Toen ze 14 was had ze zelfs een Woodstock-verslaving! Benieuwd waarom Woodstock haar zo fascineerde? Luister dan hier: 
Daan z'n platenkast bestaat voor 3/4 uit de 60s zegt hij zelf. Hoog tijd dus dat we Daan eens opbelden voor een gesprek over de 60sVoor Steven Van Herreweghe staan de jaren 60 vooral in teken van de doorbraak van de jeugd. Hij heeft de 60s zelf niet bewust meegemaakt, maar kan er wel ronduit over vertellen: Hoe heeft Marcel Vanthilt de jaren 60 beleefd? Vooral op de kermis blijkbaar. Hij vertelt er alles over tijdens dit gesprek: Voor Jacques Vermeire is terugdenken aan de 60s gelijk aan terugdenken aan z'n jeugd. Hij vond de 60s muziek toen al helemaal fantastisch en nu nog steeds! Hieronder hoor je er alles over: 


Herbeluister alle gesprekken hier: 


Herbeluister de classics uit de 60s

Kan je echt geen genoeg krijgen van die zalige 60s classics? Luister dan naar ons 60-70s kanaal via de radioplayer. Daar hoor je non-stop de beste classics uit de jaren 60 en 70!


Luister live

De 60 uur 60s zitten er jammer genoeg op, maar niet getreurd! Bij ons zit je altijd goed voor de beste classics uit alles genres en jaren! Luister live via onze radioplayer, check de frequenties per locatie of luister via DAB+!24/05/2020