60 uur 60s - De favoriete 60s classic van...

60uur 60s: De favoriete 60s classic van... 


Afgelopen weekend hoorde je bij ons 60 uur lang de allerbeste classics uit de 60s. Onze DJ's draaiden niet alleen de beste 60s classics, maar gingen ook op zoek naar de favoriete classics van enkele bekende Vlamingen. Elk uur belden ze een bekende Vlaming en namen ze hen even terug mee naar de sixties.


Terug naar de 60s met... 

Stijn Vandevoorde blikte samen met Domi terug op de 60s. Herbeluister het gesprek hier:Daarna was Helmut Lotti aan de beurt. Zijn grote idool is een icoon uit de 60s: Elvis Presley! Benieuwd wat Helmut nog te vertellen had over de 60s? Beluister hieronder het gesprek: 
In 1969 was Armstrong de eerste man op de maan. Mark Uytterhoeven was toen 12 jaar en hij mocht die dag extra lang opblijven om de maanlanding mee te maken. Die herinnering en nog vele andere vertelde hij aan Johan. Herbeluister het hier: Ook Sam Bettens hing even bij ons aan de lijn. Helemaal vanuit Amerika! Ookal is hij net na de 60s geboren (1972), toch heeft die periode een grote invloed gehad op de muziek van K's Choice. Herbeluister het gesprek hier: Ibe Wuyts heeft de 60s zelf niet bewust meegemaakt, maar dankzij zijn mama en nonkel, die grote Beatles fans zijn, kwam hij in aanraking met de iconische muziek van de 60s. The Beatles die zijn tijdloos, vindt Ibe: Voor Marijn Devalck waren de jaren 60 echt de golden sixties, want het was het belangrijkste decennium uit z'n leven, zegt hij zelf. We leggen hem enkele 60s dilemma's voor: Elvis of The Beatles? Johnny Cash of toch eerder The Supremes?


Herbeluister alle gesprekken hier: 


Herbeluister de classics uit de 60s

Kan je echt geen genoeg krijgen van die zalige 60s classics? Luister dan naar ons 60-70s kanaal via de radioplayer. Daar hoor je non-stop de beste classics uit de jaren 60 en 70!


Luister live

De 60 uur 60s zitten er jammer genoeg op, maar niet getreurd! Bij ons zit je altijd goed voor de beste classics uit alles genres en jaren! Luister live via onze radioplayer, check de frequenties per locatie of luister via DAB+!
21/05/2020