Herbeleef de 60 uur 60s!

60 uur 60s: 60 uur genieten van de beste classics uit de jaren 60


Tijdens het verlengd weekend kon je bij ons volop relaxen met de beste classics uit de 60s op de achtergrond. Dat was 60 uur lang genieten van de classics van o.a. Bob Dylan, Jimi Hendrix, The Beatles, Aretha Franklin en nog veel andere toppers! 


Meer 60 uur 60s? 

Wil je nog even nagenieten van de iconische 60s? Dat kan! Verschillende bekende Vlamingen namen je vorige week mee terug naar de 60s. Herbeluister hieronder de gesprekken met Will Tura en Mark Uytterhoeven die herinneringen ophalen aan de 60s.


Will Tura neemt je mee terug naar de beginjaren van zijn carrière. In 1962 bracht hij zijn classic 'Eenzaam Zonder Jou' uit.


Hoe oud was jij toen er voor de eerste keer een man op de maan stapte? Mark Uytterhoeven was toen 12 en hij herinnert zich nog goed hoe alle kinderen langer mochten opblijven om de maanlanding mee te maken. Herbeluister het volledige gesprek hier: 


Herbeluister alle gesprekken hier: 

Herbeluister de classics uit de 60s

Kan je echt geen genoeg krijgen van die zalige 60s classics? Luister dan naar ons 60-70s kanaal via de radioplayer. Daar hoor je non-stop de beste classics uit de jaren 60 en 70!


Luister live

De 60 uur 60s zitten er jammer genoeg op, maar niet getreurd! Bij ons zit je altijd goed voor de beste classics uit alles genres en jaren! Luister live via onze radioplayer, check de frequenties per locatie of luister via DAB+!25/05/2020